Οι υδατοκαλλιέργειες απαιτούν προσεκτικά μελετημένες παρεμβάσεις καθώς επηρεάζουν ευαίσθητα οικοσυστήματα.

Οι ενεργοί μικροοργανισμοί:

  • βελτιώνουν την υγεία των ψαριών,
  • μειώνουν το στρες του εγκλεισμού,
  • διασπούν οργανικές ουσίες και αμμωνία από τα περιττώματα,
  • βελτιώνουν τη γεύση και επεκτείνουν τον χρόνο συντήρησης στην συσκευασία,
  • καθιστούν τις μονάδες οικονομικά βιώσιμες, παρέχοντας προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας.

Ενίσχυση δράσης με εξειδικευμένα σαπούνια και biochar για καλύτερη ισορροπία μικροοργανισμών.

📖 Επιστημονικές δημοσιεύσεις